Offset og digital tryk

Tryksager (Offsettryk)

Et miljørigtigt valg

Vores produktsortiment inden for tryksager spænder vidt. Vi kan løse stort set alle tænkelige opgaver og afdække dit individuelle behov til ex. messer, udstillinger, kontoret eller restauranten, salgsmaterialer, kampagnematerialer, brochurer mv. Dine muligheder for valg af papir, pap eller karton er mange, heriblandt miljørigtigt papir, hvilket gør os i stand til at skræddersy opgaven til dig og dine behov.

Det gode råd

Offsettryk er særligt velegnet til større oplag, da opstarten er dyrere end ved øvrige trykmetoder fx digitaltryk.

VIGTIG info

Hos SOLO Grafisk er vores offset produktion 100% kemifri og hovedparten af vore papir og karton kvaliteter er miljørigtige og har enten FSC, PEFC eller Svanemærket, ligesom hovedparten af vore emballager også er FSC mærkede produkter.

Bogbind grafisk færdiggørelse

Skal du have en udstanset færge, hus, bil, svigermor eller et kæledyr, eller andet til din kampagne, så kan vi lave alle former for udstansede emner.
Skal dine brochurer have en laminering, kachering, klammehæftes eller ryglimes klarer vi også dette.

Digitaltryk

Når leveringstiden er afgørende

Digitaltryk er et hurtigt og nemt alternativ til offsettryk. Trykprocessen fremstilles ud fra digitale data, og der anvendes ikke en fast trykform. Derimod foregår processen direkte fra computer til printer uden brug af film eller trykplader. Vi anvender den nyeste teknologi og nyeste CANON maskiner, for at garantere dig en optimal kvalitet med mest mulig hensyn til miljø.

Med digitaltryk har vi mulighed for at ændre trykbilledet efter hvert tryk også kaldet variabel data og dette uden at afbryde trykprocessen. Trykmetoden gør os tilmed i stand til at efterbehandle tryksagen direkte efter trykning, hvilket reducerer leveringstiden betydeligt.

Det gode råd

Digitaltryk er særlig velegnet, når din opgave skal trykkes i et mindre oplag og med variabel data.

VIGTIG info

Også her anvender vi papir og karton kvaliteter som er miljørigtige og har enten FSC, PEFC eller Svanemærket, ligesom hovedparten af vore emballager også er FSC mærkede produkter.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os